İbanez IJRG200U-BK Elektro Gitar Seti (Amfi Askı Kulaklık Tuner Çanta)

İbanez IJRG200U-BK Elektro Gitar Seti (Amfi Askı Kulaklık Tuner Çanta)

Marka : İbanez

 

  

İbanez IJRG200U-BK Elektro Gitar Seti (Amfi Askı Kulaklık Tuner Çanta)

İbanez elektro gitar kategorisinde yer alan ibanez ıjrg200u, amfi, askı, kulaklık, çanta gibi bir çok ekipmanın içerisinde yer aldığı elektro gitar setidir. Uygun ödeme seçenekleri ile ibanez ıjrg200u fiyatları yonkamuzikmarket.com'da

 

Ibanez IJRG200U-BK Elektro Gitar Seti

İbanez ıjr200u-bk, marka modelinde olan elektro gitar yapı ve teknik özellikleri bakımından sunmuş olduğu özellikler ile ihtiyaçlara karşılıklar verebilen, başlangıç seviyesi için oldukça tercih ve tavsiye edilen ideal bir gitar modelidir. Ibanez markasının güvencesi ve tecrübesi ile üretilen bu gitar modeli, set halinde olarak yani takım şeklinde bir seçenekle kullanıcıların ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde donatılmıştır. İçerisinde her şeyin düşünüldüğü bu gitar elektro gitar seti kullanıcılar için ek bir masrafa gerek duyulmadan oldukça avantajlı bir hale getirilmiş durumdadır. Kendisine özgü bir ses özelliği sunan ıbanez gitar markası, elektro gitar konusunda bu alana yönelik yaptığı yatırım ve çalışmalar ile bunu kanıtlayarak tercihlerin odak noktası haline gelmiştir. Ibanez markasının üretimini yapmış olduğu IJRG200U-BK modeli elektro gitar yapı ve teknik özellikleri bakımından; sap donanımı akça ağaçtan, klavye bölümü gül ağacından, gövde bölümü ıhlamur ağacından meydana getirilen, siyah renkte, 22 perde donanımı özelliğinde, PSND1 ve PSND2 şeklinde sap ve köprü manyetikleri olarak elektro gitar alıcısı olan humbucking manyetiğine sahip ve 25,5 inç uzunluğunda olan bir elektro gitar modelidir. 

 

İbanez ıjrg200u-bk elektro gitar modeli takım seçeneği halinde oluşturulduğu için içerisinde; Ibanez ıjr200u-bk elektro gitar, ıbanez marka gitar amfi donanımı, icralar esnasında çalışmalarda büyük fayda sağlayan kulaklık donanımı, gitarın akort edilmesi için gerekli olan akort cihaz donanımı, gerekli olan bağlantısı kablosu donanımı, gitar askı donanımı, gitarın taşınması ve korunması için önemli olan gitar taşıma çantası ve gitarın mevcut aksesuarları için gerekli olan aksesuar çantası yer almaktadır. Güzel bir kombinasyonun sağlandığı bu gitar setinde takım halinde olan ürünlerin birbirleri ile olan uyumları performanslar konusunda kullanıcıya daha verimli olan icra seçenekleri sunmaktadır. Başlangıç seviyesi ve diğer kullanımlar için oldukça ideal olan bu gitar üzerinde bulunan manyetik aksamlar ile sert tonları güzel ve üst seviye özelliklerinde oldukça başarılı bir şekilde sunmakta olup distorsiyon seçeneği sunan ideal amfisi ile de ihtiyaçlara karşılıklar verebilmektedir. İbanez ıjrg200u-bk elektro gitar modeli, bilgisayar ile bağlantısı sağlanarak belirli programlar dahilinde kullanıldığında güzel sonuçları kullanıcılarına sunabilmekte ve neticede harika performanslar yakalanabilmektedir.


 
İbanez IJRG200U-BK Elektro Gitar Özellikleri

*Sap Bölümü: Akçaağaç
*Gövde Bölümü: Ihlamur Ağacı
*Klavye Bölümü: Gül Ağacı
*Perde Donanımı: 22
*Manyetik Donanımları: PSND1 ve PSND2 (Humbucking)
*Uzunluk: 25,5 İnç

 

İbanez IJRG200U-BK Elektro Gitar Seti Paket İçeriği

*Ibanez IJRG200U-BK Elektro Gitar
*Ibanez Amfi
*Kulaklık
*Akort Cihazı
*Kablo
*Gitar Askısı
*Gitar Taşıma Çantası
*Aksesuar Çantası

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR